fbpx
Menu Close

Mi smo kreativna produkcija iz Zagreba sa više od 20 godina iskustva u reklamnoj i filmskoj produkciji, 2D-3D animacijama, vizualnim efektima i interaktivnim sadržajima 

 

 

 

Godina osnutka
2001.
Jezgra tima
8 +12
Napravljenih sati sadržaja
16h 38min
Brojka Logo - Mehanička 3D animacija
Let orla iznad dunava - VR 3D animacija i 360 video

U kojem god mediju stvarali, naš je ključni zadatak oživjeti priču vašeg branda i njome osvojiti srca publike. Mi uvijek širimo priču – jačamo njezin emotivni učinak, prenosimo je u različite medije i razmišljamo o njenom dosegu. 

Naši su korijeni u video produkciji i animaciji, pa će sve što produciramo za vas uvijek biti na najvišoj tehničkoj razini. Tijekom dva desetljeća surađivali smo s brojnim korporacijama i kreativnim agencijama, učeći o poslovnoj strategiji, kreativnim procesima i produkciji digitalnih proizvoda.

Godinama smo usavršavali najzahtjevniji zanat na svijetu – STORYTELLING. Zato se danas ponosno nazivamo kreativnom produkcijom. 

U opuštenoj atmosferi Brojke stvaraju animatori, ilustratori, producenti i project manageri. Naša široka baza suradnika obuhvaća vrhunske redatelje, scenariste, copywritere, majstore vizualnih efekata, 3D artiste, lutkare i sve ostale kreativce koji nam zatrebaju kada poželimo kreativni koncept pretočiti u stvarnost. 

Proširimo priču zajedno.

Kristijan Kaurić - Kiki
Osnivač Brojke koji je pronašao način kako balansirati između djetinje razigranosti i požrtvovne radne etike. Kapetan broda koji kada ponestane vjetra, sam puše u jedra.
Igor Tušak - Lucky
Kada nije zaokupljen budžetiranjem i vođenjem projekata vrši dužnost časnika zaduženog za moral, nešto kao Neelix iz Star Trek: Voyager. Baca malo na Brad Pitta, iako sam za sebe to ne bi nikad rekao.
Jelena Vojković - Afro
Savjesna i marljiva producentica koja sebe opisuje kao dežurnu vješticu. No, to je istina samo u smislu mnogih vještina koje posjeduje kao i dežurne brige o našem uredu koji zahvaljujući njoj funkcionira kao švicarski sat. Kažu da prati modu, no to nije istina – moda prati nju.
Ivica Pustički - Ico
Paddington, Pooh, Baloo, Yogi, Ted, Leteći Medvjedići...Brojni su medvjedi obilježili film i animaciju s one strane ekrana, ali postoji jedan koji se uglavnom nalazi s ove strane ekrana i prilično je vješt ilustrator i animator.
Igor Ivanović - Joe
Kada bi se na bicikl mogao montirati kakav omanji atelje bila bi to dobitna kombinacija za ovog ilustratora i ljubitelja labilne ravnoteže.
Veselin Krstovski - Vesko
Motion Capture kung-fu majstor, ali i mnogo više od toga. S vremenom je postao i Aj Ti stručnjak, naime, kada god imamo problem sa webom ili pak skener ne radi, prvo njega pitamo „Ej, Vesko, aj ti probaj popraviti“. Jesmo li spomenuli njegov glumački talent? Kada bi ga se trebalo opisati u tri riječi ili manje rekli bismo – Katica za sve!
Natko Jurdana - Lignja
Pub kviz entuzijast i nadničar na polju kulture. Copywriter i scenarist koji voli smišljati priče, stvarati nepostojeće svjetove, ali i dramiti, no, to ne treba posebno čuditi, jer je po struci - dramaturg.

O BROJCI

Brojku čine cure i dečki koji osmišljavaju reklamne kampanje, crtaju, ilustriraju, pišu, modeliraju, šiju kostime, animiraju u 2D i 3D, otkrivaju mogućnosti virtualne i proširene stvarnosti…
Imamo stotine projekata iza sebe i sigurni smo da možemo pomoći Vašem brandu, usluzi ili proizvodu.

Javite nam se i saznajte što možemo učiniti za vas!